100% voor het Talent

De inschrijving is gestart

Doe mee aan de Giathlon en zwem, loop en fiets voor het Yvonne van Gennip Talent Fonds

Schrijf je in als bedrijventeam en sta op 7 april aan de start van dit unieke evenement. Je hebt nog genoeg tijd om fit aan de start te staan én om minimaal € 150,- p.p. op te halen voor de gehandicaptensport! De opbrengst van Giathlon’19 komt ten goede aan het Yvonne van Gennip Talent Fonds en Fonds Gehandicaptensport.

Lees meer

Yvonne is vriend van de VriendenLoterij

De VriendenLoterij steunt het Yvonne van Gennip Talent Fonds en Yvonne steunt de goede-doelen-loterij als vriend.  Yvonne: "Dankzij de VriendenLoterij kan het Yvonne van Gennip Talent Fonds veel talenten helpen die anders door onvoldoende financiën af moeten haken. Daar zijn wij heel blij mee. Talent mag immers niet verloren gaan om financiële redenen."

Lees meer

zwemmen, lopen en fietsen voor de sporter met een handicap

Trots zijn we te mogen melden dat het Yvonne van Gennip Talent Fonds benoemd is tot charitypartner van de Giathlon ’19, een sportief evenement waarin jong en oud, op recreatief en hoog niveau, in een uur zo veel mogelijk meters zwemmen, lopen en fietsen. In Dordrecht gaan ze op zondag 7 april deze uitdaging aan en zetten ze zich zo in voor een missie. De donaties van hun sponsoren komen immers volledig ten goede aan sporters en talenten met een handicap.

Lees meer

De lat lag hoog

Het vorige, tweede kwartaal had een recordopbrengst voor de talenten op Talentboek opgeleverd. Mede dankzij de directe uitkeringen van het Yvonne van Gennip Talent Fonds aan 21 gelukkige talenten, werd de miljoen-euro-grens voor Nederlands sporttalent doorbroken. Voor het derde kwartaal bracht dat een mooie uitdaging.

Met de opgehaalde € 96.933 hebben de talenten echter wederom een prachtige bijdrage opgehaald.

Lees meer