100% voor het Talent

Yvonne is vriend van de VriendenLoterij

De VriendenLoterij steunt het Yvonne van Gennip Talent Fonds en Yvonne steunt de goede-doelen-loterij als vriend.  Yvonne: "Dankzij de VriendenLoterij kan het Yvonne van Gennip Talent Fonds veel talenten helpen die anders door onvoldoende financiën af moeten haken. Daar zijn wij heel blij mee. Talent mag immers niet verloren gaan om financiële redenen."

Lees meer

zwemmen, lopen en fietsen voor de sporter met een handicap

Trots zijn we te mogen melden dat het Yvonne van Gennip Talent Fonds benoemd is tot charitypartner van de Giathlon ’19, een sportief evenement waarin jong en oud, op recreatief en hoog niveau, in een uur zo veel mogelijk meters zwemmen, lopen en fietsen. In Dordrecht gaan ze op zondag 7 april deze uitdaging aan en zetten ze zich zo in voor een missie. De donaties van hun sponsoren komen immers volledig ten goede aan sporters en talenten met een handicap.

Lees meer

De lat lag hoog

Het vorige, tweede kwartaal had een recordopbrengst voor de talenten op Talentboek opgeleverd. Mede dankzij de directe uitkeringen van het Yvonne van Gennip Talent Fonds aan 21 gelukkige talenten, werd de miljoen-euro-grens voor Nederlands sporttalent doorbroken. Voor het derde kwartaal bracht dat een mooie uitdaging.

Met de opgehaalde € 96.933 hebben de talenten echter wederom een prachtige bijdrage opgehaald.

Lees meer

Yvonne van Gennip Talent Fonds breekt records

Met trots presenteert het Yvonne van Gennip Talent Fonds het tweede kwartaalverslag van 2018. Dit kwartaal hebben we immers vele records mogen verbreken. Zo zijn we voorbij de mijlpaal van 1.000 talenten die gebruik maken van Talentboek. Ook zijn we de miljoen-euro-grens aan donaties voor Nederlands talent gepasseerd. Deze mijlpaal werd behaald op 27 juni, de dag dat het fonds aan 21 talenten een cheque mocht uitreiken tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Olympisch Stadion.

Lees meer