100% voor het Talent

zwemmen, lopen en fietsen voor de sporter met een handicap

Trots zijn we te mogen melden dat het Yvonne van Gennip Talent Fonds benoemd is tot charitypartner van de Giathlon ’19, een sportief evenement waarin jong en oud, op recreatief en hoog niveau, in een uur zo veel mogelijk meters zwemmen, lopen en fietsen. In Dordrecht gaan ze op zondag 7 april deze uitdaging aan en zetten ze zich zo in voor een missie. De donaties van hun sponsoren komen immers volledig ten goede aan sporters en talenten met een handicap.

De Stichting Giathlon, het Fonds Gehandicaptensport en het Yvonne van Gennip Talent Fonds hebben hiertoe de handen ineengeslagen. Als ambassadeur zet Yvonne zich in voor de Stichting Giathlon.

Individueel inschrijven voor de Giathlon is nog niet mogelijk, maar voor bedrijven en andere organisaties biedt de Stichting Giathlon met het Yvonne van Gennip Talent Fonds al wel mogelijkheden om te participeren. Op aanvraag worden sponsorpakketten toegezonden en/of gaan we een traject aan waarin uw medewerkers mee gaan doen aan de Giathlon. Uw resultaat: een vitaler en betrokken team en een bijdrage voor de (talentvolle) sporter met een handicap.

Meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..