Steun de crowdfunding campagne:

Ondersteun Jarno Haitjema In Zijn Schaats- & Inline Skate Ontwikkeling

 • Start
 • Talentboek
 • Ondersteun Jarno Haitjema in zijn schaats- & inline skate ontwikkeling

Jarno Haitjema
Ondersteun Jarno Haitjema in zijn schaats- & inline skate ontwikkeling

Schaatsen - Langebaan
 • Talent Profiel
  Jarno Haitjema
  Nes
  Schaatsen - Langebaan
  Friesland
  Rechtstreekse plaatsing NK allround Jun C -> 17de. 10 de op NK jeugdmarathon Jun C, Inline Skating behalen A finales Europa Cups lange afstanden.

Campagne statistieken van
Jarno Haitjema

€ 20
0.80%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 20
Dag (en) verstreken
9
Dag(en) te gaan
204
Doelbedrag
€ 2500

Crowdfunding Campagne voor Jarno Haitjema | Hallo, wat leuk dat je de tijd neemt om mijn verhaal te lezen! Ik ben Jarno Haitjema, in augustus word ik 16 jaar. Naast ....

Hallo, wat leuk dat je de tijd neemt om mijn verhaal te lezen!

Ik ben Jarno Haitjema, in augustus word ik 16 jaar. Naast mijn twee huidige sponsoren ben ik op zoek naar nieuwe sponsoren om het schaatsen & inline skaten op topsportniveau te bekostigen.

Toen ik 8 jaar was ben ik begonnen met skeeleren in de zomer en in de winter ben ik gaan schaatsen. Ik deed gelijk mee aan regio wedstrijden, waar ik met veel plezier aan meedeed.

Tegenwoordig rijd ik landelijk en op de inline skates ook internationale toernooien van 3 dagen (Europa Cups). Nog altijd met hetzelfde plezier als toen ik 8 was!

Stapje voor stapje heb ik me elk seizoen verder weten te ontwikkelen met hulp van passievolle trainers op zowel de schaats als de wielen. Met als resultaat een uitnodiging voor zowel de selectie lange baan als inline skaten Gewest Fryslân om nog weer een stap verder te zetten in mijn schaats-/inline ontwikkeling. Dit seizoen (2022) mag ik ook deel uitmaken van de pre selectie Team NL inline skaten.

Ik train gemiddeld 5 dagen per week in Heerenveen, zomers in het Inline Skate Centrum en in de winter in Thialf. In mijn weg naar zelfstandigheid (en om mijn ouders wat meer rust te gunnen) zie ik mij zelf heel graag heen/weer crossen van/naar Nes-Heerenveen in een brommobiel waarin ik ook in de winter droog en warm naar de trainingen kan rijden.

Ik ga meerdere periodes per jaar op trainingskamp en zomers rij ik buitenlandse wedstrijden.

Met inline skaten rij ik dit seizoen voor het eerst op custom schoenen, een genot maar prijzig - zelf betaald van o.a. mijn verdiensten als inline trainer. Voor het schaatsen zou ik het liefst ook overgaan op custom boots.

En dan hebben we nog de wielen voor de inline wedstrijden waarvan ik er ook steeds meer per seizoen nodig heb om op de wedstrijden optimaal te kunnen rijden.

Je leest het al sponsoring kan ik gebruiken voor meerdere doelen om mezelf te blijven ontwikkelen in de sport en mijn prestaties op zowel de schaats als de inline skates stap voor stap te verbeteren!

Financiële ondersteuning wil ik gaan gebruiken voor:

 • brommobiel
 • custom boots schaatsen
 • Trainingskampen
 • Buitenlandse wedstrijden
 • Inline skate wielen

Wil jij mij helpen in mijn topsport ontwikkeling op de schaats en inline skates?

Steun mij dan met een donatie! Dat kan bedrijfsmatig maar ook particulier. Doneren kan al vanaf €5,- en evt. ook anoniem.

Kijk ook eens op mijn Facebook en Instagram pagina en volg mijn prestaties en belevenissen in mijn sport.

 

Als je een onderneming hebt kan ik je bedrijf of product ook promoten via mijn social media kanalen. Als je mijn brommobiel wil sponsoren kan daar wellicht het bedrijfslogo op welke dan zichtbaar is in Heerenveen e.o.

 

Natuurlijk ben ik ook bereid om bij een mooie donatie een skeeler clinic te geven voor de jeugd of medewerkers van het bedrijf.

Bedankt voor de support!
Jarno Haitjema

Ondersteun Jarno Haitjema in zijn schaats- & inline skate ontwikkeling

1

Donateur(s)

€ 20

Gedoneerd

9

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - LANGEBAAN | NON-PROFIT


Hallo, wat leuk dat je de tijd neemt om mijn verhaal te lezen! Ik ben Jarno Haitjema, in augustus word ik 16 jaar. Naast mijn twee huidige sponsore ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Dit is de activiteitenlog van deze campagne waar alle acties zichtbaar zijn die met deze campagne te maken hebben. Hierop zijn ook de terugbetaalde en geannuleerde donaties zichtbaar. Wij werken hiervoor aan een oplossing. In het tabblad Donateurs vind u een overzicht van de daadwerkelijke donaties.

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Openbaar bericht aan talent bij de donatie:
Johan Dijck € 20
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

Alle rechten zijn voorbehouden. 2020 © YVGTF.NL
Website ontwerp, marketing concept en technische realisatie smackitcreations.com